lauantai 7. elokuuta 2010

Kerro!

Vaihtari-info on täysin tarkoitettu teille, jotka haluatte vinkkejä vaihtoon liittyen ja siksi Vaihtari-info kaipaa teidän apuanne! Blogin sivupalkissa on lista kirjoituksista jotka olen kirjoittanut ja jotka aion todennäköisesti kirjoittaa. Valmiisiin teksteihin on linkki ja sitä voi klikata, keskeneräisissä on pelkkä teksti. Haluaisinkin kysyä, mitkä näistä keskeneräisistä teksteistä olisi kiinnostavampia? Tai mistä vaihtoon liittyvistä asioista ylipäätäänsä haluaisit lukea? Olisiko sivuissa jotain parannettavaa tai haluaisitko kysyä jostakin? Arvostaisin kommenttiasi erittäin paljon! :)

12 kommenttia:

  1. Haluaisin tietää että paljon sitä kieltä pitää osata, ja sitten noista esitelmistä ja muista jotka pitää pitää Suomesta :)

    VastaaPoista
  2. Tuliaiset ja ongelmatilanteet nyt ensiksi, mutta mua kyllä kiinnostaa kaikki.

    VastaaPoista
  3. Tuliaiset, esitelmät ja puheet Suomesta, ongelmatilanteet, koulu, isäntäperhe ja ehdottomasta maakohtaisia vinkkejä USA:sta. Olisi kiva saada nuo postaukset piakkoin, varsinkin maakohtaiset vinkit USA:sta. :)

    VastaaPoista
  4. No ainakin tuo kuinka paljon kieltä pitää osata ja sitte noitten esitelmien ja muiden pito suomesta. ja sitte myös ongelmatilanteet, mutta tietenkin nuo kaikki on mielenkiintoisia! :)

    VastaaPoista
  5. vaihtomaan / osavaltion valinta! en osaa päättää, usa on "turvallisin" ja kiinnostava, mutta mutta... jotain erillaisrta... äääh!

    VastaaPoista
  6. Minua kiinnostaa henkilökohtaisesti eniten kuinka paljon kieltä pitää osata, ongelmatilanteet sekä maakohtaiset vinkit Japanista. (---:
    Kiittelen myös kovasti tästä blogista, apua on ollut paljon!

    VastaaPoista
  7. kinnostaisi miten opiskelu vaihtovuoden jälkeen jatkuu ja miten toimia jos esimisäntäperheen kanssa ei tule toimeen ja tuleeko ylimääräisiä laskuja jos isäntäperhe täytyy vaihtaa.

    VastaaPoista
  8. Kiva kun jostakin edes löytyy tietoa vaihtari vuodesta. Tästä sivusta on ollut ainakin minulle todella paljon apua.

    VastaaPoista
  9. Ois kiva jos sais jotain vinkkejä miten vaihtovuoteen kannattaa varautuu. Ja vinkkejä mitä kannattais tehä et tää tuskallinen odotus ei ois enään niin tuskallista. Lähtö siis n. puolen vuoden päästä ja ois kauhee hinku jos päästä kohdemaahan!

    VastaaPoista
  10. TR-Kielimatkat kuluttaja asiamiehen mustalla listalla! ÄLKÄÄ luottako!

    http://oikeusjakohtuus.blogspot.com/2006/10/musta-lista-edelleen-oy-philips-ab.html

    VastaaPoista
  11. Hei! :)

    Tää blogi on tosi kiva, sain täältä paljon apua, kiitos sulle! ♥

    VastaaPoista